11th DoctorSheet, nu har BBC meddelat allmänheten om vem som skall efterträda David Tennant som den nästa Doktorn i Doctor Who. Matt Smith heter snubben (till höger i bilden ovan). En relativt okänd '82:a som gjort medverkat i teaterpjäser och även ett antal tv-serier, bla med Billie Piper.

Doktorerna blir bara yngre och yngre och jag kan inte vara mer nöjd. Det är ju det som är grejjen med Doctor Who. Han ska bli yngre och yngre ju närmare han kommer den slutgiltiga döden, vilket är om yttligare två regenerationer. En annan positiv punkt är att han är okänd vilket gör det hela fräscht på något sätt. Man snackade förut om att Simon Pegg skulle vara Doktorn, trots det faktum att han spelade mr villain i tredje säsongen.  Om det skulle hänt skulle man förmodligen sitta och tänka "Oh, titta, Simon Pegg hånglar med Madame De Pompadour".

Sedan skadar det ju inte att han inte är helt obehaglig att titta på.... ;) Hoppas bara Who-skorna passar honom. När man inte vet ett smack om personen kan det vara svårt att föreställa sig hur det kommer bli. Kan antingen faila totalt, eller bli en riktig smash. Jag försöker vara så neutral som möjligt så man inte börjar överhypa det och blir besviken i slutändan.

Kommentarer
Postat av: Nilla

han ser ut som en väldigt Uk:ig Sam^^':O Fox ska ge ut Spaced i US-version.. hrmm..

2009-01-04 @ 23:46:31
Postat av: N

Hahah nu när du säger det så ;)Jaa jag läste det! Så fail...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback