Harry Potter and Deathly Del Toro

image20


Som kanske de flesta har hört, gjorde MTV ett antal intervjuer med några stora och mindre stora regissörer där de ställde frågan: Hur skulle du regissera den sista Harry Potter filmen?
Så här svarade några:

Rob Zombie (Halloween): Jag skulle göra den mycket våldsam med en massa naket. Det är vad som behövs. Harry borde säga "fuck" hela tiden. Det skulle göra susen.

Zack Snyder (300): Problemet är att man kan inte göra dem så annorlunda mot böckerna. Visst vill vi se dem ha sex och slåss, min första tanke vore att göra filmen barnförbjuden. Men de blir allt mörkare, publiken växer i takt med filmerna. Så det går i rätt riktning.

David Fincher (Zodiac): Kan jag göra den mörkare än Alfonsos? Jag vet inte. På frågan om Harry borde dö, svarar Fincher: Som alla goda tonåringar, ja.

Edgar Wright (Hot Fuzz): Jag skulle vilja se Daniel Radcliffe naken och antasta hästar. "Equus"-affischen utanför teatern i London är enorm, det är galet. En tre våningar hög bild på en avklädd Daniel Radcliffe, det är ganska distraherande.


Den jag mest finner intressant av alla regissörer är Guillermo del Toro (Pan's Labyrint), som var tänkt att regissera 3:e filmen, men gav den till sin polare Cuarón istället, sade i intervjun att han gärna vill regissera sista filmen OM det är så att Harry dör.

För att se hela artikeln på MTV's hemsida klicka här.

För övrigt är det från och med idag endast 25 dagar kvar tills den 13:e juli då HP and the Order of Phoenix släpps!

RSS 2.0