Possibly deceased...

Jag tror jag får spel! Blir så fruktansvärt irriterad på de projekt som kräks ur Hollywood just nu. Sitter och läser lite filmnyheter och 9/10 notiser handlar om att en gammal film får en remake, eller att man gör en uppföljare av den.
Visst, det finns ju trots alltid bra film som man kan luta sin axeln mot, men tycker på ett sätt att det är så synd att man pga girighet och lathet på ett sätt förstör verk som man uppskattat så mycket som ung. Hörde snack om att det skulle komma en remake av Karate Kid för ett tag sedan, spelad av Will Smiths son. Låt oss hoppas att det inte får se dagens ljus. "Wax on, wax off" tillhör 80-talet.

Några nyhetsexempel:

- Manus till Dödligt Vapen 5 klart
- Goonies 2 under utveckling (Go ahead, mörda min barndomsnostalgi )
- Dirty Dancing 2 (Riktiga uppföljaren med Swayze, inte Havannah Nights)
- Spiderman's Venom får en spinoff film
- Det snackas om en 4:e Scream film (Ja, för att de är så bra annars)
- George Lucas snackar lite om att kanske göra en Indiana Jones 5
- Twilight Zone blir gjord som film, med Leonardo Di Caprio i huvudrollen
- Det kommer en remake av Rocky Horror Picture Show (Usch!)
- Hairspray 2
- Top Gun 2
- Det snackas om en X-Files 3


Kommentarer
Postat av: Farzi

Fyfaaaaaaaaaaaaaaaan. Den som skar i hjärtat mest var en ny karate kid film. Sånt kan aldrig bli bra. Aldrig! Halva skönheten med filmen var hur retro den var och ingen kan ta mr miyagis (stavning?).

Scream har varit dålig från första början, x-files har förlorat det som gör den så bra, och indana jones borde bara dö ut. Men en nu spiderman är inte så farligt, och dödligt vapen fungerar OM de använder sig av samma skådespelare. Jag vill själv se en ny rush hour. Viva la jackie chan!En remake av rocky horror picture show. Hahaha det kan bara fungera om de använder sig av samma men förbättrad musik. Annars så är det en flopp från första början.

2008-08-11 @ 17:12:38
Postat av: N

Jo verkligen. Förstår inte varför man skulle vilja göra en remake av Karate Kid överhuvudtaget.Rocky Horror Picture Show är ju så b på ett sätt och har fått en sån kultstatus så det skulle bli konstigt att se det i 00-ljus. Sedan tror jag censurskapet skulle göra att den skulle bli väldigt annorlunda gjord.

Postat av: Nilla

de riktiga brotten här är:Dirty Dancng 1, med tanke på patrick's tillstånd hur hade de tänkt att han skulle dansa? eller ska han vara dansläraren i rullstol? (tänker på Beverly hills version 3000 -_-)Sen! !!! Vem kommer på tanken att byta ut kyle maclachlan till Leo DiCaprio?? Paul Atreides utbytt mot en tönt som tydligen visst kunde bli fångad iallafall. surar2008-08-13 @ 17:19:49
URL: http://eternalia.wordpress.com
Postat av: Nilla

menade dirty dancing 2 såklart ^^'

2008-08-13 @ 17:21:45
URL: http://eternalia.wordpress.com
Postat av: Mörkö

fyyyyyy. Men så länge de tjänar på det lär de väl fortsätta... >.< Klarar personligen nog inte av en till hairspray.

2008-08-13 @ 22:17:36
URL: http://hiljaisuus.blogg.se/
Postat av: denise

jag säger NEEEJ till dirty dancing 2! det kan inte bli annat än pinsamt dåligt och jag vill inte se Swayze skämma ut sig.Men Rocky Horror picture show kan bli intressant. i'm intrigued.... bara den inte är av samma kvalité som rent. fast det är ju en annan sak.

2008-08-16 @ 19:11:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback