Barn-barn


Words can't describe how much I love this man! If I could marry you and have bitter coaster-eating irish offsprings I would!

Jag är i ett engelskt mood. Känner inte för att skriva på svenska men here it goes. Har inte skrattat så mycket på länge, hade bokstavligen tårar av glädje som rann ner för kinderna. Återkommer kanske imorrn med någoting om hur det var. Just nu är allt borta. Kommer knappt ihåg vad han sa, var så inne i det... Johan Rheborgs intro var inte ens i närheten av Bernard. Hans material bestod mest av kiss, bajs och röv-skämt, vilket jag alltid haft lite svårt för, även om det stundvis kunde vara lite kul.

Flashes of words..."Where is my cake?" "Stop clapping! It's not good for my ego" "Now that was a very mature joke. I didn't even mention penis" "...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Melon!! XD Tänk HUr Izzard kommer bli sen då, hysteriskt!^^Johan var 20 minuter av mit liv som är förlorade för alltid. -______-

2009-06-02 @ 16:36:22
Postat av: N

Ja DET kommer bli helt crazy... ^^ Kommer förmodligen vakna upp dagen efter och inte veta hur jag hamnat där med tanke på minnesluckorna man fick från Moran...Ville bara att det skulle gå över fort..

2009-06-02 @ 20:00:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback