He's singing in korean...Seoul, Cissi, here I come! Får se hur aktiv jag blir med att skriva i Seoul. Förmodligen inte så mycket. Åter tillbaka på japansk mark den 5:e april. :-)

Shoppingyra (man kan inte hjälpa sig bara för att det är så billigt!) redan nu... hohohohoho. Plus att
Antique Bakery äntligen har landat på internet och är tittbar! Dregelobjekt ichiban är inkluderad. Oh hoh, gimme some lovin' Kim Jae Wook!

Kommentarer
Postat av: Nilla

Well young grasshopper... lets see.

Du kan crossreference med dina vänner, men kan säga att myong dong är helt okej fika/titta på koreaner-ställe men shoppingen är sådär. Finns några små affärer som är coola och american apparel men t.ex. Adidas, Nike och dem finns i COEX. Bandi and Luni har så billiga eng. böcker hardcover och pocket! HONGDAE! Som Seouls SoFo, udda designerbutiker. Ansiktskrämer, smink, duschgrejs är också billigt, Skin Food och T. Face Shop är roliga att kolla i.Hmm, Seoul Tower är inte nödvändigt, men om, åk på natten/skymning. Templena är också så mkt finare på sommaren/hösten, finns ju finare i Japan. Åk taxi! Det är billigt och latskönt, (ännu billigare om du åker med ngn som kan koreanska.) ^^'Det viktigaste ^^' Maten! Ät från alla olika är pochangmachas (gatuståndvagnar)! Ddokbokgi(lite starkt) och toegim kl.3 på natten är så jäkla gott. Mcdonalds vad? =O Sen tycker jag att Seoul gör asbra pasta. Oh, om det finns nåt ställe som gör Kua-il ping so är det ett måste! Men det är ju inte sommar än så osäkert.Fråga!^^ Det är färsk frukt med kondenserad mjölk på isflagor och jordgubbssirap. (INTE patpingso, det är äckliga adzukibeanpaste!)Finns så mkt mer men kommer inte på nu!=O Ha så kul!^^

2009-03-31 @ 19:36:18
Postat av: N

Tack! Har verkligen varit till hjälp det där... ^^


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback