スポーツ
Karaoke, basebollbatting, inomhusskridskor i Meiji Jingumae..

Aktiva fredag och lördag gjorde att jag blev bokstavligen bunden till sängen under hela söndagen pga träningsvärken. Resulterade ett halvt Sagan om Ringen marathon, Juno och Errol Flynns' Robin Hood från 1938. Kanske ett tecken på att man borde börja röra på kroppen lite när man väl kommer hem igen? Köpa ett gymkort som man vet att man inte kommer använda mer än max 6 gånger. Perhaps, perhaps...

Ha-ha. Idag var jag, Lois (britt från klassen), och Maria på Edelstein Café i Harajuku. Vi har snackat länge om att gå dit för själva kom-igen-det-måste-man-ha-gjort-i-tokyo-grejjens skull, och idag blev det äntligen av. Edelstein Café är för den inte som inte vet en manlig version av alla Maid Caféerna som Tokyo kryllar av. Det speciella med just Edelstein är att alla butlarna spelar olika roller då de är i tjänst och tror stenhårt på att de egentligen befinner sig i ett 1800/1900-taligt Tyskland. Lite dyrt kanske (minst 900 yen), men verkligen värt om man någon gång vill uppleva ett annorlunda Tokyo - harem style.

Känner på mig att Maria kommer ge en riktigt fan-girlig detaljerad uppsats om besöket, så fort hon får tid att slå sig ner och skriva. Så, om man är intresserad, läs Marias blogg för the dirty details.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback