Dollhouse/foto av snailbooty

Det är någonting med Joss Whedons nya serie The Dollhouse som gör att jag, likt en fluga till socker, inte kan undgå att bli indragen. Den är låååångt ifrån perfektion... Dock har den där lilla extra, den där zazzen, ka-ching, razzledazzle, whatever you wanna call it. Den är lite som 00-talets version av The Pretender med Michael T. Weiss - fast utan den gulliga banala humorn.

Handlar om en underjordisk grupp som kallar sig The Dollhouse. De använder riktiga människor, som har blivit tömda på minnen och personlighet, till olika uppdrag de får tilldelade av klienter. Om någon klient vill ha en FBI-agent, eller kanske en fru för en dag, ringer de till Dollhouse och Dollhouse programmerar in personligheten i "dockan". Är de bad- eller good guys om de utnyttjar människorna/dockorna med ibland goda avsikter kan man fråga sig.

Slutligen undrar jag hur Whedon planerar att fortsätta serien. Tror inte riktigt på en långkörare á la Buffy jag... känns redan nu att det inte kan utvecklas till andra nivåer. Men vem vet, jag kan ha fel... ska bli intressant att se.

Kommentarer
Postat av: Nilla

Me too, följer den också!^^ Men läste att den här säsongen blir den sista, undrar om de förnyar ändå om trycket blir stort nog.

BTW, har bokat till Dylan men visste du? Eddie Izzard kommer till Sverige!!!!!!!

2009-04-28 @ 12:55:38
Postat av: N

Whaat? Nääär?

Hejdå framtida pengar.Gick och hämtade ut mina Dylan biljetter idag. Peeeeeepp!!

2009-04-28 @ 16:45:21
Postat av: Nilla

SKa hämta våra på torsdag!19 dec i sthlm och 20 dec i göteborg, satsar på göteborg! Men gud! värvar alla jag känner för att hit the phones och interneet kl.09:00 nästa måndag! Failure is NOT an option right? ^^''


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback