Dylan Moran

Henrik Schyffert intervjuar Dylan Moran, skönaste irländska komikern ever. Sök på Black Books på youtube så förstår du vad jag menar.



Kommentarer
Postat av: kaxi

hihi! :D

2008-07-08 @ 16:05:17
Postat av: N

Hihi ^-^

2008-07-09 @ 09:54:44
Postat av: Farzi

Är det bara jag som tycker att Dylan Moran skulle passa sjukt bra som nästa doktorn i Doctor who? :)

Om du nu följer serien fanatiskt som vissa andra av oss. :)

2008-08-08 @ 17:58:48
Postat av: N

Haha, jo det gör jag faktiskt. Tror vi skulle få se den mest sarkatiska och mest bittra Doktorn ever, om Dylan Moran skulle få nästa.. ;)

Postat av: Farzi

Ja verkligen, men det är väl det som skulle göra det hela så underbart? Bitter, sarkastisk och cynisk brittisk humor är något att leva för och dansa till. :) Det är inte bara monthy python som kan underhålla från den brittiska sidan. :)

2008-08-08 @ 22:04:48
Postat av: N

Hehe, jo försig... haha, men kan inte se mig Dylan Moran som Doktorn. Ser honom som Bernard. Tänk dig honom vakna i sin Tardis med en cigg i munnen "What time is it?". Lite udda det, med tanke på att Doctor Who har lite PG 13 stämpel på sig ;)

Vore försig kul om de hade en komiker över huvudtaget som Doktorn. De har bara haft seriösa dramatiker hittills, även om David Tennant har sina roliga moments också.

2008-08-08 @ 22:28:49
URL: http://thornbird.blogg.se/
Postat av: Farzi

Hahaha, ja det är faktiskt sant. The doctor ska verkligen inte vara en hektisk rökare som älskar att dricka sprit mer än vatten, men kul skulle det vara! Han skulle vara tvungen att förfina sig själv lite för PG 13 och då skulle ju det som gör honom till Dylan Moran försvinna.



Men om man nu kunde höja stämpeln till 15 år så tror jag att det kunde hända grejer. ;)



Juste Bernard Black. Jag fick lust att se serien igen så det är dags att skaffa den och köra marathon. Synd att de bara gjorde tre säsonger. Men personliga favoritavsnitt är "the one with the cleaner". ;)



Men först! Så är det dags att se lite andra serier, det finns oändligt många värdiga.

2008-08-08 @ 23:07:37
Postat av: N

Hehe, joo men det är ju det Torchwood är till för. Allt som är över 15 år ;)

Finns och köpa rätt så billigt på SF bokhandeln :) Där köpte jag min.

Haha, jaa det är också mitt favoritavsnitt. Tror jag ramlade till golvet av skratt när de håller på att göra vinet som de drack upp och Manny kommer in med puckelrygg och säger "I have returned...".

2008-08-09 @ 09:09:23
URL: http://thornbird.blogg.se/
Postat av: Farzi

Mmmmm, SF-bokhandeln. Jag bodde där ett tag kändes det som men det var nog ett tag sen jag köpte något därifrån. Nu laddar jag ner allt och jag har tagit en paus från fantasyböcker för att testa annat. Att köpa hela serier kostar lika mycket som att resa utomlands. :)



Hahaha, juste! Din humor är mycket fin I must say. I bow to you with grace and elegance. :) Jag såg den med min kompis då och jag skrattade ihjäl mig med, men han fattade noll och kollade på mig som om jag fick hjärtattack.



"They don't laugh at me if they knew what I was trying to do. To create a new strain of superwine in half an hour with a fraction of natures resources and a FOOL for an assistance. Bernard black he's mad they'd say, he is insane! He is dangerous. I'll show them. I'll SHOW THEM ALL!"



Såg den igen nyss och jag märkte att när de visade tidningen i slutet så stog det "Pope killed by inferior wine". Såg jag inte förr. :)



Bah! Humbug. Jag har en tendens att svamla, hoppas du inte har något emot det. :)

2008-08-09 @ 13:30:45
Postat av: N

Hehe, okej. Jo, du måste nog snacka med världens snålaste person för jag köper aldrig något i affär (förutom kläder då). När jag väl köper något skall det verkligen vara bra. Då ser det snyggt nu där i DVD-hyllan. 350 spänn kommer man ju ingen vart på ;) Däremot om man skulle köpa Dr Who boxen.. sheeesh.



"Jam jam jam, jam jam jam... EUGH!" :-)



No prob! Händer att man gör det själv ofta. Iaf när man snackar om något man är intresserad av. :)



2008-08-09 @ 13:56:22
URL: http://thornbird.blogg.se/
Postat av: Farzi

Snål får man vara om man inte har överflöd med pengar. :) Fast jag har en tendens att kasta pengar på onödiga saker vilket som. Men det höjer livsglädjen och det är det som räknas.



Haha ja det är sant, snackar man om något man är intresserad av så kan man hålla på hur länge som helst. Men då jag är intresserad av så mycket tar det liksom aldrig slut. Efter att ha läst din blogg så märks det också att du själv har mer än ett intresse. ;)

2008-08-09 @ 15:29:02
Postat av: N

Tjaa, man har ju bara ett liv :-) Om man inte är hindu dvs.



Hah, skojjar du ;) Finns så mycket intressant på jorden, och det är omöjligt att kunna hinna med allt!



2008-08-09 @ 15:40:27
URL: http://thornbird.blogg.se/
Postat av: Farzi

Heheh, tyvärr så kommer vi två inte att återfödas. Men vi får vila forever och det är nice!



Åh jävlar, blev värsta diskussionen inom kommentarerna för en blogg. That's new. Ok, i'm done ;) Vilar fingrarna lite.

2008-08-09 @ 17:30:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback